onsdag den 11. januar 2012

Spicy suppe med krebsehaler...

Jeg fandt denne opskrift på Alt for damernes hjemmeside. Suppen er meget smagfuld, cremet og nem af lave. Jeg lavede lidt lækkert hjemmebagt brød til.

Opskrift til 2 personer:
Olie
2 tsk karry
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 tsk chili
1 dåse hakkede tomater
1,5 dl vand
1 hønsebouillonterning
100 g ferskener fra dåse (i egen lage)
100 g kokosmælk
250 g krebsehaler eller hummerhaler

1. Svits olie, karry, løg, hvidløg og chili.
2. Tilsæt tomater, vand, bouillon og lage fra ferskenerne.
3. Lad suppen simre i 10-15 min.
4. Blend suppen og tilsæt kokosmælk.
5. Kog suppen op.
6. Tilsæt grovhakket ferskener og krebsehaler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar