Sidste weekend havde vi besøg af svigermor og svigerfar fra Sverige. Da det var svigermors fødselsdag fejrede vi hende med hjemmebagt pizza og hjemmelavede flødeboller. Flødebollerne er en opskrift fra Summerbird, men justerede lidt i den. Jeg bagte marcipanbundene i ovnen til de fik lidt farve og derefter vente jeg dem i chokolade. Derudover brugte jeg 80 g æggehvider og 1,5 tsk sukker.
Summerbird opskrift:
Bund:
100 g marcipan
Fyld:
30 g vand
75g sukker
40 g glykose (fås hos matas)
½ tsk vaniljesukker
50 g æggehvider (pasteuriserede)
1 spsk sukker
Topping:
250 g mørk chokolade gerne 60%
100 g marcipan
Fyld:
30 g vand
75g sukker
40 g glykose (fås hos matas)
½ tsk vaniljesukker
50 g æggehvider (pasteuriserede)
1 spsk sukker
Topping:
250 g mørk chokolade gerne 60%
Ingen kommentarer:
Send en kommentar